Σχετικά με εμάς

Παρασκευάζουμε μοναδικά αρτοσκευάσματα μόνο με αγνά υλικά. Ερευνούμε, αναπτύσσουμε νέα προϊόντα, εξελίσσουμε συνταγές, επιλέγουμε πρώτες ύλες, παρασκευάζουμε, συσκευάζουμε και διανέμουμε εκλεκτά προϊόντα.

Δημιουργούμε σύγχρονα προϊόντα με τέχνη και μεγάλη φροντίδα, συνδυάζοντας την αναντικατάστατη αξία του χειροποίητου με σύγχρονη τεχνολογία που αυξάνει την ασφάλεια και τη σταθερή ποιότητα των τροφίμων μας.

Το όραμα μας

Να δημιουργούμε συνεχώς νέα προϊόντα που θα ξεχωρίζουν για την κορυφαία τους γεύση και ποιότητα και θα ικανοποιούν τους καταναλωτές μας στο έπακρον.

Η ομάδα μας

Είμαστε μια δεμένη ομάδα, αφοσιωμένων επαγγελματιών, με πάθος για τη γεύση και την ποιότητα, με κοινό όραμα και μεγάλη όρεξη για δουλειά. Προτιμάμε ανθρώπους που θα μάθουν από την αρχή τη σύγχρονη αρτοποιία και τους εκπαιδεύουμε με σεμινάρια τεχνολογίας τροφίμων και κατάρτιση στην τέχνη της αρτοποιίας.

Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους καταναλωτές ωραίες γευστικές εμπειρίες.

Ο καφές μας

Αποκλειστικά στο SCALINO μπορείς να απολαύσεις το premium χαρμάνι της Mrs Rose όπου αποτελεί και το μοναδικό blend που σερβίρουμε στους καταναλωτές μας.

100% καφές Arabica από την Κεντρική Αμερική και την Αφρική.

wolt-app-logo
Wolt
efood-app-logo
efood